Burs Başvurusu

Tunceli’de yapılmakta olan öğrenci yurdu projesi nedeniyle 2017-2018 öğrenim yılında sınırlı sayıda burs verilecektir.

2017 – 2018 Öğretim Yılı Burs Başvurusu Katılım Koşulları

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Üniversitelerinde okuyor olmak
Gelir durumu açısından maddi desteğe ihtiyacı olmak
Başka bir kamu veya özel kuruluştan burs almamak
Ara sınıflar için Genel Not Ortalamasının en az 2.00 olup bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmak

DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKLAR

Vakıf üniversitesi öğrencileri
Açık öğretim öğrencileri
Uzaktan öğretim öğrencileri
Ücretli değişim programında bulunanlar
Anne ve Babanın her ikisinin de çalışıyor olması halinde kapsam dışı kalacaktır

Başvuru Formunu buradan indireblirsiniz.