Nasıl Başvurulur?

Değerli öğrencilerimiz,

Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı 1991 yılında, Tunceliler arasındaki yardımlaşmayı ve dayanışmayı geliştirmek, eğitim, öğretim, bilim, kültür, sanat, sağlık ve spor etkinlikleriyle bireysel ve toplumsal boyutlarda iletişim ve işbirliğini güçlendirmek, zihin ve beden sağlığını geliştirecek ortam ve imkânları hazırlamak ve böylece bireysel, kurumsal ve toplumsal düzeyin yükselmesine katkıda bulunmak amacı ile kurulmuştur. Vakfımız kurulduğu tarihten bu yana binlerce üniversite öğrencisine karşılıksız burs olanağı sağlamıştır, bu sene geçmiş yıllardan farklı olarak LGS sınavında üstün başarı gösteren (LGS sınavında %1 lik dilimde yer alan) öğrencilere de destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Vakfımızın 2022-2023 akademik yılı burs başvuruları 8 Eylül- 8 Ekim 2022 tarihleri arasındadır. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için burs miktarı 9 ay süre ile (Ekim-Haziran ayları arasında) aylık 500 TL olarak belirlenmiştir. Vakfımıza ilk defa başvuruda bulunacak ve geçtiğimiz dönem vakfımızdan burs almış olan öğrencilerden istenilen belgeler aşağıda yer almaktadır. İlk defa başvuru yapmak isteyen ve bursu devam eden öğrencilerin gerekli belgeleri en geç 08.10.2022 tarihine kadar www.microfon.co adresine yüklemesi gerekmektedir.

Bursu almaya hak kazanlar 15 Kasım 2022 tarihinde www.tuncelivakfi.org ve www.microfon.co web sayfaları aracılığı ile ilan edilecektir.