06.04.2016 tarihinde Genel kategorisine eklenmiş, Kişi Okumuş ve 1 Yorum Yapılmış.

IMG_5365Vakfımızın 2015 yılı faaliyet dönemine ilişkin olağan genel kurul toplantısı 27 Mart 2016 tarihinde Taxim Hill otelinde gerçekleştirildi. Toplantıda Yönetim Kurulu tarafından, yıkılarak yeniden yapılacak olan mevcut bina ve Tunceli’de yapılacak öğrenci yurdu projesi hakkında detaylı bilgiler verildi.

Toplantıda, Vakfımızın mutlaka kamu yararına faaliyet gösteren vakıf statüsüne kavuşturulması gerektiği tüm ortakların hemfikir olduğu bir konu oldu. Yeni Yönetim Kurulu’nun önemli görevlerinden  biri de bu statüyü kazanmak için gerekli çabayı göstermek olacaktır.

Genel Kurul’da iki yıl için görev yapacak olan yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi gerçekleşti. Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine,

1-Kadriye Akçelik

2-Zekeriya Kaya

3-Hüseyin Eren

4-Nihat Sarı

5-Yılmaz Coşkun

6- Serdar Sarıca

7-Fidan Akgül

8-Hasan Aral

9-Cemalettin Doğan

Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine

1-İsmail Söylemez

2-İrfan Hüseyin Yıldız

3-Hüseyin Taştekin seçildiler.

Denetim Kurulu ise aşağıdaki isimlerden oluştu:

Asil Üyeler:

1-Hasan Yüceer

2-İbrahim Söylemez

3- Hasan Hüseyin Kırmızıtoprak

Yedek Üyeler:

1-Musa Nuri Gündoğdu

2-Ali Dinç

3-Yücel Sezgin

Genel Kurul’un vakfımıza hayırlı olmasını  ve yeni dönemde görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Haydaran
09 Nisan 2016 - 23:43