İHALE İLANI

11.05.2017 tarihinde Genel kategorisine eklenmiş, Kişi Okumuş ve 0 Yorum Yapılmış.

TUNCELİ EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI

İHALE İLANI

Vakfımız tarafından Projelendirme ve Yapı Ruhsatı işlemleri tamamlanan Kız öğrenci yurdu binası kaba inşaat ihalesi yapılacaktır. İhale dosyasını kapsayan Proje CD, İdari ve Teknik Şartname imza karşılığında Vakıf merkezinden veya Moğultay Mah. Ata Sk. Yıldızlar İş Merkezi No: 15 K:14 D:14 TUNCELİ (MUNZUR A.Ş. BÜROSU) adresinden, Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfının aşağıdaki IBAN No’suna 2.500 TL bağış karşılığında isteklilere teslim edilecektir. İsteklilere önemle duyurulur.

İhale Tarihi: 25 Mayıs 2017 Perşembe günü Saat:10:30

İhalenin Yapılacağı Adres :       TUNCELİ EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI

Hasanpaşa Mah. Uzunçayır Cad. Kadıköy Yapı İş Merkezi D2 Blok No: 43                                                         Kat. 1 D.13 Kadıköy / İstanbul

Telefon:          (216) 428 3162