BASINA VE KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA

07.02.2020 tarihinde BİZDEN HABERLER kategorisine eklenmiş, Kişi Okumuş ve 0 Yorum Yapılmış.

Ulusal ve yerel basında son günlerde “ HAYDİ TORUN BEY, BU YURDA DA YAP BİR BAĞIŞ” ve “SÖZCÜ’ NÜN HABERİ İŞ DÜNYASINI HAREKETE GEÇİRDİ” başlıklı haberler yayınlanmış olup, bu haberler vakfımızın bilgisi dışında vakfımız denetim kurulu üyesi tarafından,  CİMER ve ulusal basına yapılan başvurular sonucunda yayınlanmış haberlerdir.

Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı olarak 2017 yılından bu yana 224 kişilik kız öğrenci yurdu projesi, vakıf üyelerimizin ve bağışçıların destekleriyle yapımı devam etmektedir.

Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın, haberde adı geçen kurum ve şahıslardan herhangi bir bağış ya da yardım talebi olmamıştır. Çıkan haberlerin vakfımızı kurumsal olarak bağlamadığını kamuoyuna saygı ile duyururuz.

07.02.2020  İstanbul

Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu

TUNCELİ EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI KAMUOYUNA AÇIKLAMA

BASINA VE KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMAUlusal ve yerel basında son günlerde “ HAYDİ TORUN